Welkom by ons pragtige winkel. Ons hoop dat jy vind waarna jy soek en moet asseblief nie huiwer om ons te kontak met vrae of voorstelle nie.

Hallo daar, mammas en pappas! My naam is Sonja Guthrie, en ek is so opgewonde om my aanlynwinkel en my reis na gelukkige families en kinders met jou te deel.

Ek hoop dat dit wat ek probeer doen, jou sal inspireer en ten minste bietjie van jou stres sal verminder deur oulike en praktiese produkte teen fantastiese pryse te kry, en ek is seker dat jy ons produkte van hoogstaande gehalte sal vind en dat dit perfek sal wees vir jou as moderne mamma/pappa.

Ons is gebaseer in Kempton Park, Suid-Afrika, ‘n metropoliese stad wat ek absoluut lief. Ons hou van goeie speelgoed, pragtige moderne meubels, en om kwaliteit tyd saam met ons medemens en geliefdes te spandeer. Ek is groot op geloof, familie en het ‘n groot sagte punt vir kinders!

Ek hoop om hier ‘n ruimte te skep waar ma’s en pa’s nuttige, praktiese huishoudielike en kinder produkte kan vind en waar ons almal die gemoedsrus kan geniet om ons kinders suksesvol en gelukkig groot te maak.

Sonja

preloader